31 dec. 2012

La multi ani !

La multi ani si la multi bani !
Un 2013 Fericit si plin de realizari, cu multa sanatate si voie buna, cu prieteni alaturi si familia in jurul mesei!

Echipa Petite Fleur va ureaza tot ce e mai bun si mai pur in lume !

Va asateptam in noul an cu informatii pentru toata lumea, cu sfaturi practice si noi rubrici si surprize !

La multi ani 2013 !




30 dec. 2012

Obiceiuri si traditii de Anul Nou

O multime de credinte si obiceiuri sunt legate de noaptea dintre ani si de prima zi din 2013. Plugusorul, jocurile cu masti, capra, ursul, dorinta de la miezul noptii, ospatul si petrecerea sunt traditii care se respecta si astazi in toate colturile tarii.
  •  Miezul noptii trebuie sa te prinda imbracat in haine noi ca sa alungi tot raul din anul vechi si sa atragi binele in noul an
  •  La petrecerea de Revelion si in prima zi din 2013 poarta lenjerie intima rosie ca sa atragi dragostea, sa ai mai multa vitalitate, dorinta si sa-ti imbunatatesti performantele in dormitor
  •  Pune-ti o dorinta la ora 00.00 pentru ca ai toate sansele sa ti se indeplineasca in anul care tocmai incepe
  •  Daca nu pleci de acasa, e bine sa lasi sa arda o lumanare toata noaptea ca sa ai un an luminos si imbelsugat
  • E musai ca la miezul noptii sa ai bani in buzunar ca sa te bucuri de castiguri mari tot anul
  • La finele ultimelor clipe din 2012, ia-ti partenerul si saruta-l sub o crenguta de vasc ca sa va iubiti si sa fiti fericiti tot anul 2013
  •  Strange-ti familia si prietenii la o super petrecere de Revelion, faceti mult zgomot ca sa va protejati de spiritele rele
  •  Pe masa e bine sa ai 12 feluri de mancare, adica tot atatea cate luni are noul an; se spune ca vei avea un an bun din punct de vedere financiar si material
  • Pregateste o prajitura speciala pentru prima zi din an. "Strecoara" in ea un banut si daca il vei gasi cand vei manca desertul e semn ca-ti vei imbunatati substantial castigurile financiare pe parcursul anului
  •  Ca sa fii binedispus tot anul, intampina-l cu muzica si voie buna
  • Printre preparatele specifice marelui eveniment trebuie sa ai si gustari din carne de porc, curcan si linte, aduc spor in casa
  •  E bine sa ai in farfurie peste pentru ca, asa cum inoata el contra curentului, sa invingi si tu curentele potrivnice in 2013
  •  Nu purta haine negre pentru ca vei parte de un necaz mare
  • Nu plange in noaptea dintre ani si in prima zi pentru ca vei plange tot anul
  •  Primeste uratorii cu plugusorul, capra, ursul, sorcova ca sa fii sanatos, sa ai noroc la bani si sa-ti pui in aplicare proiectele din 2012; legenda spune ca prin formulele lor magice, dansul si gesturile specifice scenariilor, colindatorii iti aduc sanatate si belsug
  • Nu folosi foarfecele pentru ca iti tai norocul in dragoste, iar in cazul in care te vei casatori vei face o alegere gresita
  •  Casa trebuie sa fie curata, iar masa bogata ca sa prosperi
  • Prima persoana care-ti bate la usa trebuie primita neaparat; se spune ca daca este barbat, peste an, drumul tau va fi curat ca lacrima si eforturile iti vor fi incununate de succes; daca e femeie va fi strabatut de multe incercari grele
  • Nu imprumuta bani in prima zi din an pentru ca te vei confrunta cu probleme financiare tot anul
  • Nu arunca gunoiul din casa fiindca iti arunci norocul.

29 dec. 2012

Dulciuri pentru copii de Anul Nou

Mousse de mango

Reţetă cu timp de pregătire
20 minute
 
Usoara
 
5 portii
 
Reteta testata
 
Desert delicios
 

Ingrediente

120ml suc de lime
puţină sare
2kg de mango copt
115g de zahăr
1 lingură de gelatină
2 albuşuri
120ml de smântână dulce, de minim 30%

Mod de preparare

  • 1. Se curăţă fructele, se taie în felii, îndepărtând sâmburele şi se fac piure cu ajutorul unui blender, împeună cu sucul de lime – cu grijă să nu fie foarte mixate. Se adaugă amestecând zahărul.
  • 2. Se dizolvă gelatina în 50ml de apă fierbinte; se lasă la răcit şi se adaugă amestecând în piurelul de mango.
  • 3. Se bat albuşurile cu sarea până fac vârfuri. Se bate smântâna până se întăreşte. Se încorporează smântâna bătută în albuşuri, apoi acest amestec se adaugă cu grijă la piureul de mango. Se pune compoziţia într-o farfurie mare sau în forme mai mici şi se răceşte în congelator 2-3 ore. 

sursa: http://www.goodfood.ro

28 dec. 2012

Dulciuri de Anul Nou

Tort de ciocolată cu lapte și nuci pecan

Reţetă nouă

Reţetă cu timp de pregătire
30 minute
Timp în plus
plus timpul de răcire
Usoara
12 portii
Reteta testata
848 kilocalorii
Acest desert apetisant este ușor de făcut și este visul oricărui iubitor de ciocolată. Pentru a fi mai ușor, se folosește ciocolată cu lapte doar jumătate. Dacă untul pare a se separa de ouă și zahăr atunci când este bătut, nu te speria – totul se omogenizează când se adaugă ciocolata.

Ingrediente

200g de nuci pecan prăjite și mărunțite
300g de unt, 125 g topit, 175g înmuiat
250g de ciocolată cu lapte
250g de ciocolată neagră, plus extra pentru decorat
150g de zahăr
6 ouă
1 lingură extract de vanilie
570 ml de smântână dulce pentru frișcă

Mod de preparare

  • 1. Se amestecă nucile pecan și untul topit într-un vas. Se toarnă într-o formă de tort cu diametrul de 22cm și se presează. Se pune la rece în timp ce se pregătește restul rețetei.
  • 2. Se topește ciocolata în cuptorul cu microunde în reprize de 20 de secunde sau într-un vas de sticlă pus deasupra unei oale în care fierbe apă. Se mixează zahărul și untul moale într-un vas, la viteză medie, până când compoziția devine pufoasă, apoi se adaugă ouăle și se mixează încă 2 minute.
  • 3. e adaugă ciocolata topită, extractul de vanilie, 125ml de smântână si se bat încă 2 minute. Compoziția se întinde peste amestecul de nuci și se pune la rece timp de cel puțin 3 ore. Înainte de servire, se bate frișca și se întinde peste stratul de ciocolată, apoi se presară ciocolată rasă. Se taie în felii și se servește.
  • 4. V.N. per porție: 848 kilocalorii, 8,9g proteine, 40,8g carbohidrați, 73,3g grăsimi, 36,3g grăsimi saturate, 1,5g fibre, 0,57g sare 
sursa:goodfood.ro

27 dec. 2012

MÂNCĂRURI TRADIŢIONALE NOROCOASE de Anul Nou Chinezesc

Pentru chinezi, mâncarea a fost întotdeauna foarte importantă, dar, în special pe timpul celor 15 zile ale Anului Nou Chinezesc, tradiţia impune ca mâncărurile de bun augur să fie predominante în meniu. Iată o trecere în revistă a preparatelor tradiţionale servite şi consumate cu această ocazie.

Cina din ajunul Anului Nou
După ce au muncit din greu la curăţenia generală şi şi-au împodobit casa pentru Anul Nou lunar, în sfârşit chinezii se pregătesc de petrecere. Desigur, nu e totul numai o distracţie, pentru că în ajun trebuie respectat unul dintre cele mai importante obiceiuri chinezeşti: cina în familie.

E bine cunoscut că pentru chinezi simbolistica este foarte puternică, iar în timpul celei mai mari sărbători de peste an toate lucrurile negative sunt evitate cu înverşunare şi orice se spune şi se face (… şi se mănâncă!) trebuie să fie de bun augur. Sunt preparate şi consumate mâncăruri tradiţionale cu conotaţii favorabile. Se crede că reunirea familiei pentru a mânca împreună aduce noroc întregului „clan“ pe timpul Anului Nou, precum şi rudelor apropiate.

Pentru sărbătoarea din Ajun sunt pregătite mâncăruri diverse. Un preparat care nu poate lipsi sunt tăiţeii lungi, care simbolizează o viaţă îndelungată. Superstiţia spune că aduce ghinion să tai tăiţeii, pentru că aceasta ar însemna o scurtare a vieţii!

Peştele reprezintă un alt fel important şi preferat pe timpul oricărei reuniuni de familie. Popularitatea sa se datorează similarităţii cuvintelor chinezeşti pentru „peşte“ şi „abundenţă“, amândouă sunând „yu“. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care chinezilor le place atât de mult să crească arrowana, crapi şi caraşi şi să afişeze picturi cu aceşti peşti minunaţi.

O cină în familie nu este completă fără pui, care reprezintă prosperitatea. Pasărea este de obicei servită întreagă, cu tot cu coadă, cap şi picioare, pentru a reprezenta completitudinea şi un bun început şi sfârşit pentru anul ce vine.

Crevetele, care semnifică fericirea şi bucuria de a trăi, şi-au căpătat această semnificaţie datorită cuvântului (cantonez) pentru „crevete“, ha, care seamănă cu un hohot de râs.

Stridiile uscate sau hou xi, care sunt adăugate la diverse mâncăruri pentru un plus de aromă, sunt şi ele considerate aducătoare de noroc.

Frunzele de salată sau sang choy, care sunt deseori folosite ca decor pentru diverse preparate sau care se pot umple cu amestecuri savuroase, semnifică „sporirea averii“.

Ziua de Anul Nou
Cum în ziua de Anul Nou se fac ofrande şi rugăciuni către strămoşi, apoi către zeii cerului şi pământului, mulţi oameni se abţin de la a consuma carne în această zi, căci se crede că acest lucru le va aduce o viaţă lungă şi fericită.

Jai, o foarte agreată mâncare vegetariană care se serveşte la cina din ziua de Anul Nou, constă din mai multe ingrediente, printre care fatt choy – alge negre – pentru prosperitate, căci sună la fel cu „belşug de bogăţie“.

Se mai pot aminti seminţele de lotus, sau lin chi, care reprezintă dorinţa de a avea descendenţi de sex masculin, şi nucile gingko, ce simbolizează lingouri de argint şi, deci, bani.

De asemenea, lujerii de bambus, cunoscuţi sub denumirea de chuk sun, indică urarea de a vă bucura de un succes uşor în toate.

Pe lângă jai, reprezintă de asemenea o tradiţie să se consume ceva dulce în această zi, căci se spune că acest lucru va face să aveţi un an tot la fel de dulce!

Pe parcursul sărbătorii
Anul Nou Chinezesc nu este complet fără mandarine sau kum, care reprezintă aurul. Familiile cumpără aceste fructe atât pentru consumul propriu, cât şi pentru a le dărui atunci când merg în vizită la prieteni şi rude. Alte fructe care se consumă în timpul acestei perioade festive sunt litchi. Mai ales tinerele proaspăt căsătorite sunt încurajate să mănânce aceste fructe, pentru că ele simbolizează că mariajul va fi binecuvântat cu copii isteţi.

Rodiile sunt alte fructe iubite şi norocoase, căci se spune că aduc mulţi fii, care vor cinsti numele familiei.

Nien gou, o „budincă“ densă, dulce din făină de orez – care reprezintă urarea de a avansa tot mai mult în fiecare an – este alt produs oferit în dar.

Biscuiţii şi dulciurile tradiţionale (cum ar fi bomboanele din nucă de cocos) nu pot lipsi în această perioadă, la fel şi kua chi, adică seminţele de pepene şi de dovleac prăjite şi decojite.

Fa sang sau arahidele (adeseori cu tot cu coajă) sunt de asemenea populare şi, la fel ca toate celelalte alimente care se consumă în această perioadă, poartă o semnificaţie norocoasă, pentru că sunt omonime cu „creştere înfloritoare“. 


sursa:lumeafengshui.ro

26 dec. 2012

Mâncăruri cu noroc pentru Anul Nou

Pentru foarte multe persoane, noaptea de la cumpăna dintre ani reprezintă ocazia ideală de a da uitării trecutul şi de a începe un nou an mai bun decât precedentul. Însă, în loc să lăsăm totul la mâna zeiţei Fortuna, am putea cu toţii să „forţăm“ puţin norocul, invocându-l cu ajutorul mâncărurilor pe care le consumăm în noaptea de Revelion.


Popoarele din întreaga lume consideră anumite alimente drept norocoase şi capabile să ajute destinul să facă anul care vine unul mai bun decât cei trecuţi. Tradiţiile variază de la cultură la cultură, însă există anumite similarităţi între mâncărurile care se consumă în noaptea de Revelion în diverse colţuri ale lumii. Există şase mari categorii de alimente considerate de bun augur, iar acestea sunt fructele - în special strugurii, legumele cu foi, peştele, carnea de porc, legumele cu boabe şi dulciurile. Fie că doriţi ca la cumpăna dintre ani să aveţi un meniu întreg de mâncăruri norocoase, fie că vreţi doar să îl completaţi pe cel deja conceput, iată care sunt alimentele care atrag norocul asupra dumneavoastră şi care, se spune, garantează că veţi avea un An Nou fericit.

Boabe de struguri

În Spania, participanţii la orice petrecere obişnuiesc să mănânce douăsprezece boabe de struguri exact la miezul nopţii - câte un bob pentru fiecare bătaie a orologiului. Tradiţia datează din anul 1909, când viticultorii din regiunea spaniolă Alicante au iniţiat această practică pentru a fi siguri că surplusul de struguri nu se iroseşte. Ideea aceasta a fost îmbrăţişată de mai toţi locuitorii Spaniei, iar ulterior tradiţia a ajuns şi în Portugalia, dar şi în fostele colonii spaniole şi portugheze - Venezuela, Cuba, Mexic, Ecuador şi Peru. Fiecare dintre boabele mâncate la miezul nopţii la cumpăna dintre ani reprezintă lunile anului care va urma, iar gustul boabelor, se spune, vesteşte caracteristicile lunii respective. Astfel, dacă, de exemplu, a treia boabă mâncată este acrişoară, se spune că luna martie va fi mai dificilă. În cadrul acestei tradiţii, obiectivul principal este înghiţirea celor 12 boabe înainte de ultima bătaie a orologiului, însă locuitorii din Peru obişnuiesc să mănânce şi a 13-a boabă - pentru că se spune că ar aduce şi mai mult noroc.

Varza şi legumele înrudite


În multe ţări, în noaptea de Revelion se consumă varză, salată, sfeclă, spanac şi alte legume cu foi, explicaţia fiind una foarte simplă: frunzele acestor legume arată ca un teanc de bancnote împăturite, prin urmare, ele sunt simbol al norocului pe plan financiar. În Danemarca, de exemplu, pentru noaptea de Anul Nou gospodinele prepară varză fiartă, condimentată cu zahăr şi scorţişoară, nemţii mănâncă varză murată, în timp ce în sudul Statelor Unite la cumpăna dintre ani se serveşte salată de varză dulce. Potrivit tradiţiei, norocul în plan financiar va fi direct proporţional cu cantitatea de varză consumată de Revelion.

Peştele
Preparatele pe bază de peşte sunt nelipsite de pe masa de Revelion în multe ţări. Potrivit istoricilor, codul este una dintre cele mai populare varietăţi de peşte servite de Anul Nou, căpătându-şi această popularitate încă din Evul Mediu. Motivul pentru care codul era preferat încă de atunci este faptul că, înainte de a fi inventat frigiderul şi de a apărea mijloacele moderne de transport, codul putea fi păstrat şi transportat în bune condiţii în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. În prezent, în Danemarca se consumă cod fiert, în timp ce în Italia, pe întreaga perioadă a Sărbătorilor de iarnă se serveşte cod uscat şi sărat. Polonezii şi germanii mănâncă hering şi, mai mult decât atât, nemţii obişnuiesc să poarte câţiva solzi de peşte în noaptea dintre ani, pentru noroc. În Suedia, Anul Nou este întâmpinat cu un meniu variat pe bază de peşte şi fructe de mare, în timp ce japonezii mănâncă hering (pentru fertilitate), creveţi (pentru o viaţă lungă) şi sardine (pentru a avea recolte bogate).

Legumele cu boabe

Din această categorie fac parte fasolea, mazărea, fasolea verde şi lintea, aceste legume fiind şi ele simbol pentru bani, întrucât boabele lor sunt considerate reprezentări ale monedelor. În Italia se obişnuieşte ca imediat după miezul nopţii mesenii să mănânce cârnaţi cu linte verde - un preparat care are propriile implicaţii norocoase. La friptura de porc, nemţii pun garnitură preparată din astfel de legume, în timp ce în Brazilia prima mâncare servită de Revelion este supa de linte sau linte cu orez.

Carnea de porc


Tradiţia de a mânca preparate pe bază de porc - în special friptură - se bazează pe credinţa că porcul simbolizează progresul. De Anul Nou, în Cuba, Spania, Portugalia şi Austria se servesc purcei fripţi, iar austriecii merg şi mai departe, obişnuind să orneze masa de Revelion cu purcei modelaţi din marţipan. În Suedia, locuitorii se delectează cu tot soiul de preparate făcute din carne de porc, în special cu ciolan, în timp ce în Germania friptura de porc şi cârnaţii sunt la mare preţ. Carnea de porc nu lipseşte de pe mesele din Italia şi Statele Unite, ţări în care porcul reprezintă simbolul bogăţiei şi al prosperităţii.

Dulciuri şi prăjituri

Prăjiturile şi alte tipuri de dulciuri preparate în casă nu lipsesc de pe masă în timpul Sărbătorilor de iarnă. Pentru noaptea dintre ani, gospodinele prepară prăjituri speciale, cele mai multe fiind rotunde sau având formă de inel. În Italia, de exemplu, se consumă „chiacchiere“, un fel de gogoşi care sunt date prin miere înainte de a fi prăjite, apoi sunt pudrate cu zahăr. Şi în România, Polonia, Ungaria şi Olanda se servesc gogoşi de Anul Nou, delicatese care sunt umplute cu mere, stafide şi coacăze. În anumite culturi se obişnuieşte ca în interiorul prăjiturilor de Anul Nou să se ascundă un medalion sau o monedă şi se spune că persoana care primeşte bucata de prăjitură cu surpriză va avea noroc în Anul Nou.

sursa:http://www.gds.ro

24 dec. 2012

Craciun Fericit tuturor !







Craciun Fericit, un an mai bun, copii mai sanatosi si mai fericiti si parinti mai linistiti !
Va asteptam cu drag sa fiti alaturi de blog-ul, site-ul si comunitatea noastra si la anul !

Echipa Petite Fleur


23 dec. 2012

Top cadouri conform Oprah's site

 
 
 
 

We love the clever lollipop-shaped wrapping, but these candy cane-striped onesies from Baby Bunch look even more adorable on...   $20 for a set of two
 
 
 
Supracolor Pencils
This gorgeous set of supersoft, water-soluble pencils in 80 exquisite colors will have you reaching for the nearest sketchboo...
$175
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Caroline's Cakes 7-Layer Caramel Cake
The polka-dot buttercream frosting on this flash-frozen treat adds a festive touch, but what makes it truly to-die-for is the...
$68
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Chalkboard Globe
With only the continents set in slate, this chalkboard globe leaves space to scribble in all the places you hope to go.
$342
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Charles Fradin Home Bookplates
Every reader is one of a kind, so put a personalized stamp on your best-loved books with these sweet adhesive plates.
$20 for 18 bookplates, $44 for 30 personalized bookplates
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Charmed by Cocoa Crayon Charms and Chains
"Build a family heirloom by collecting these timeless trinkets, from pacifier to ducky, designed to represent every stage of...
$40 to $300 for charms, $30 to $180 for chains
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cherry Soda Pop
"Life is just a bottle of cherries, especially if you add this delightful drink made with 8 percent tart Montmorency cherry j...
$66 for case of 24
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Chinese Red Envelopes
"My favorite thing to give is cash. These little red Chinese envelopes let me present it with the honor that money deserves."...
$3 for 40
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Christofle Tasseled Bookmarks
A deluxe alternative to turning down page corners. Fancy tasseled bookmarks from Christofle, a hallowed name in silver, are i...
$70 each
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ciao Bella Blood Orange Sorbet
Ciao Bella's Blood Orange Sorbetto is made from all natural ingredients including blood orange juice shipped straight from S...
$4.99 per pint (check listed retailers for availability and pricing)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Color Appeel Crayons
Self-sharpening crayon sticks help your kids channel your inner Picasso.
$8 for set of 12
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cooks Smiley Face Pancake Griddle
If you have fussy young eaters in your life, charm them with this grinning pancake griddle (cast aluminum, nonstick), with a...
$30
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Corn Maiden Foods Tamales
Speedy Gonzalez has met his match: These gourmet tamalesavailable in more than 20 flavors, including pork and wild mushroomar...
$19 to $24 per dozen (2.5 ounce tamales)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cranberry Orange Bread
This impossibly moist confection is delicious, any way you slice it.
$15
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cream-Nut Candies
"Creamy peanut butter blended with white chocolate set on a bed of fresh pecans and enrobed in either milk or dark chocolate....
$16 for an 8-ounce box
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Creative Living Beach Mat
Thanks to foam strips within and handy straps without, this mat is comfortable on the beach and on the walk home.
$25 (only available in pink and brown two-tone mat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cut Arts Custom Silhouette Portraits
Send in a photo, and let a master scissors artist turn it into a charming silhouette of the one you adore. These pictures are...
$25 for 5"x7" print
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dante Beatrix Little Kid Backpacks
Kids can fill these roomy packs with everything they needand the laminated canvas and nylon means moms will find them easy to...
$42
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dogeared Necklaces
A gold or sterling silver charm necklace ensures you’ll stay close to her heart, no matter where you are.
Necklaces from $24

22 dec. 2012

Top Cadouri Craciun 2012...si lista poate continua !

Top 10 Best Christmas Gifts 2012 For Kids

1. LEGO Police Station 7498

One of the presents that is going to be one of the popular Christmas gifts 2012 for kids is this cool LEGO Police Station that features 4 police officers, police dog, 2 jail cells, a command center with computers, helipad, twin garage, handcuffs, crowbar, 2 robbers, police van to transport prisoners and many other accessories to ensure that your kids help to keep the city safe from criminals and apprehend all lawbreakers making this one of the best kids Christmas gifts for 2012.

Perfect for ages 6 to 12.

Price: $94.79 at amazon (reduced from $99.99) (Price as of 11/6/12 12:53 PST - Details*)


2. LeapFrog LeapPad2 Explorer, Green

This is another of the popular Christmas gifts for 2012 for kids. It is recommended for ages 3 to 9.

This LeapPad2 from LeapFrog provides a fun learning experience for your kids. This learning tablet provides access to videos, games, more than 100 educational books and various apps making this one of the best christmas gifts 2012 for kids. Math, reading and science are covered. The built in camera on this LeapPad will allow the kids to shoot video and create art and animation. A hot Christmas gifts for 2012 for kids!

Price: $99.00 (includes the tablet and the software) at amazon (Price as of 11/6/12 12:54 PST - Details*)


3. LeapFrog Scribble and Write

Another of the best kids Christmas gifts 2012 is this LeapFrog Scribble and Write toy that is perfect for kids from 36 months to 5 yrs.

This is one of the best Christmas gifts for kids 2012 b/c it will take you child from drawing simple shapes and pictures, to writing upper- and lowercase letters in a fun environment.

Price: $15.39 at amazon (reduced from $21.99) (Price as of 11/6/12 12:54 PST - Details*)


4. Fisher-Price Power Wheels Dune Racer

Recommended for ages 36 months to 7 years.

This is a two seater featuring an open cockpit design with large off road "tires" which makes this one of the top 10 best Christmas gifts 2012 for kids. The dune buggy's main feature is Monster Traction which delivers superior terrain performance which makes this one of the cool Christmas gifts for kids for 2012.

This dune racer also features two speeds forward of 2.5 and 5 mph maximum and two speeds in reverse of the same mph. It also comes complete with a compartment in front for storage as well as seatbelts. The appearance is enhanced with the front bumper, shifter and metal plated wheels.

Price: $229 (reduced from $249.98!)


5. Ecogear Ecozoo Panda Organic Cotton Backpack - Eco-Friendly Backpack

It's never to early for kids to discover how to be more eco-friendly and this adorable panda backpack is a great start. This is part pet, part toy and actually function as a bag for kids of all ages making this one of the top holiday gifts 2012 for kids.

Features natural cotton canvas and rope materials, recycled plastic part, sustainable wood accents, etc

Price: $24.89 at earthtechproducts (reduced from $29.89)


6. Hot Wheels 20 Car Gift Pack

Kids of any age will get a kick out of the great variety of vehicles in this pack though it is recommended for ages 4 to 8. This pack features 20 of the coolest 1:64 scale die-cast vehicles making this one of the best presents for 2012 for kids.

Price: $21.99 at amazon (Price as of 11/6/12 12:55 PST - Details*)


7. LEGO Friends Olivia's Tree House 3065

This toy is recommended for ages 6 to 12 years.

This building set features plenty of tree house accessories, in addition to an adorable mini-doll figure by the name Olivia. Kids will enjoy building, decorating, and rearranging the set, which will provide many hours of treetop adventures. Definitely one of the cool Christmas gifts for kids for 2012.

Price: $18.75 at amazon (reduced from $19.99 (Price as of 11/6/12 12:56 PST - Details*)


8. Syma S107/S107G R/C Helicopter - Red

This brand new 3 channel gyro mini metal RC helicopter is on of the world's newest, smallest and lightest RC helicopter which makes this one of the top 10 best Christmas gifts for kids for 2012.

It is approximately 7.5" long, which makes it easy to fit into the palm of your hand and is fully functional, equipped with latest Gyroscope technology, which makes this helicopter a bestseller on amazon and you can see why.

Price: $20.61 on amazon (reduced from $129.99!) (Price as of 11/6/12 12:56 PST - Details*)


9. Alex Toys Friends 4 Ever Bracelet Making Kit

Recommended for ages 8 and older.

This is one of the top 10 best Christmas gifts 2012 for girls as it allows them to easily create colorful and popular bracelets that will be cherished by their friends.

Price: $20.13 on amazon reduced from $26.99! (Price as of11/6/12 12:57 PST - Details*)


10. Fisher-Price GeoTrax Christmas Train Christmas in Toytown Train

Recommended for ages 3 and up. This is perfect for the little engineer in your life. It features a snap-lock track, holiday decor that snaps onto the guard rails, street lamps, the bridge, and station as well as signs that can be placed throughout the set as well as Santa who can be placed on the front or back of the train. Perfect for the holidays.

Price: $92.95 on amazon (reduced from $129.99!) (Price as of 11/6/12 12:57 PST - Details*)