10 nov. 2011

Bebe e la moda - ca sa stim ce se poarta si cum se poarta la copii


BANGBANG CCopenhaga – Colectia pentru Copii, Primavara Vara 2012
Versatila si totusi indrazneata, colectia pentru copii The BANGBANG Copenhagen  primavara-vara 2012  pune in valoare si promovaza dungile in diferite culori si cantitati, in diferite combinatii. Ca de obicei, griul este culoarea principala din paleta. Iar primavara este “stropita” ici si colo cu mov, coral, galben intens si albastru denim. Ca sursa de inspiratie pentru acest sezon este masca, care a adus la iveala noi tehnici de impachetare folosite la maneci si umerii la fetite si la noile esarfe, lantisoare pentru parinti ! :-) O alta forma/print care decoreaza acest sezon este pisica  care simbolizeaza bucuria, joaca si indrazneala -  si ca si BANGBANG – independenta ! Pentru baietei, clasicele cravata si papionul sunt folosite intr-o editie speciala cu paiete si sclipici pentru a da un aspect edgy.

 












O privire pe furis la colectia pentru copii 2012 de la Gant
Gant a lansat colctia primavara-vara 2012 pentru copii mentinand stilul ingrijit, taieturile clasice, definitorii si pentru care sunt recunoscuti. La acestea a adaugat mici tuse de culoare contrastanta la gulere ridicate si mixul de culori pentru camasile in dungi. Tema a fost SUA,  intrucat iarna a fost despre clasicul UK, mai exact despre soldatul scotian si tweed. Insa aceasta colectie este doar despre insorita Californie si plaja chic din Hamptons.

Anais & I  colectia 2012 primavara-vara pentru copii 
Anais & I oferă haine simple, proiectate, testate şi aprobate de către copii designerului Jane D'Haene. Jane a fost un designer de interior înainte si a început să coase haine pentru fiica ei. După a participal la cinci cursuri de cusut la seral in NYC, croitul hainelor pentru copii a devenit a devenit o obsesie şi pasiune pentru ea. Jane explica:"Mama, acest buzunar este prea sus. Mama, asta este pic prea stramta aici. Asta aud mereu de la ea cat lucram impreuna acasa. A fost visul meu de a realiza haine confortabile si totusi elegante pentru fiica mea inca de cand s-a nascut. Haine, care, chiar si dupa o zi lunga pe terenul de joaca, inca arata grozav." Este autodidacta in ceea ce priveste realizarea de imbracaminte pentru fiica ei, Anais.  Acum, cu trei copii, ea este inca ocupata cu cusut de hainute pentru copiii ei. 




surse: http://dashinfashion.blogspot.com




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu