28 nov. 2011

Bebe e la moda.....si mama e la moda

Toamna  / Iarna 2012 - 2013, 

Trendul culorilor in moda pentru femei

In sezonul care vine, conform Women's Market se pune accentul pe a surprinde starea de spirit a sezonului cu patru tendinţe distincte.Prognoza este completă cu palete de culori, detalii texturale, descrieri, şi vizuale

Première Vision Primavara /Trendul pentru Vara 2012 Tesaturi si Culori 

Opening new perfect disequilibriums, sublime imperfections, and with emotion, a season where a blast of fresh, innovative fabrics, yarns and interplays infuses new oxygen into textile-driven fashions. Deschiderea catre noi dezechilibrele perfecte, imperfecţiunile sublime, şi cu emoţie, într-un sezon în cazul în care o explozie proaspat, ţesături inovatoare, fire care infuzeaza oxigen in moda condusa de textile.

Cod de culoare: NEON

O veti vedea cum se prelinge de pe podiumul de moda, direct in vitrinele celor mai importantee branduri de moda si apoi direct in garderoba impatimitilor de moda.
 
Puteti opta pentru Jil Sander sau Christopher Kane cu un 'Glow look',  sau daca doriti sa indulciti putin trecerea catre aceasta tendinta, va puteti vopsi unchiile cu oThe American Apparel Nailphpac  pentru a va insenina lookul de weekend, sau alegeti pantofii  Marni la care sa asortati jeansii "boyfiend like" si o camasa alba.

Neon este in mod cert noua culoarea la moda....la drept vorbind !

Prognoza de culoare: COLORMIX 2012


Color Marketing Group Next Color Trend for Contract Interiors

Color Marketing Group a anunţat lor urmatoarea lor nuanta fierbinte pentru contractului de interior al P'ZAAA !


sursa: http://www.squidoo.com/ColorTrends2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu