24 iul. 2012

Cum au slăbit vedetele după sarcină

Catherine Zeta Jones a făcut exerciţii de yoga şi gimnastică.Gwyneth Paltrow s-a ingrasat cu aproximativ 20 de kilograme in timpul ambelor sarcini. A reusit sa scape de ele foarte repede, alaptandu-si copiii, consumand alimente organice si facand mult sport. „A fost foarte greu!“, a spus Gwyneth.

Sarah Jessica Parker a facut sport, yoga si a ajutat-o si alaptatul.

Katie Holmes a recurs la o dieta de 1.000 de calorii pe zi, bogata in proteine si saraca in grasimi si a facut mult sport.

Christina Aguilera si Naomi Watts au spus ca au slabit tot alaptand. Alaptatul poate ajuta o femeie sa arda 500-600 calorii pe zi. Insa aceasta metoda nu a dat rezultate la Salma Hayek, spunand chiar ca „metoda alaptatului“ este o minciuna.

Uma Thurman a urmat regimul NutriSystem si a reusit sa slabeasca 25 de kilograme la timp pentru filmul KillBill. Uma a facut plimbari lungi, yoga, pilates ore intregi pe banda de alergare si alte exercitii.

Cate Blanchett spune ca nu a facut exercitii fizice. Doar rolul de mama a ajutat-o sa slabeasca. Asa sa fie oare?!

Julia Roberts a facut exercitii de yoga si Pilates.

Courteney Cox a practicat Budokon (combinatie intre yoga si arte martiale) si a ajutat-o si alaptatul.

Liz Hurley nu a dezvaluit in intregime reteta slabitului, dar a spus ca a mancat mult orez si peste inabusit. „M-am chinuit foarte mult ca sa ajung la greutatea pe care o aveam inainte de a ramane insarcinata”, a spus Liz.

Debra Messing a facut yoga si a mers la sala de gimnastica.

Jennifer Lopez s-a ingrasat 22,5 kilograme. Pentru a reveni la formele ei, actrita a fost antrenata sase zile pe saptamana, timp de patru luni, de un antrenor personal.

Britney Spears pentru a slabi face sport, aerobic, jogging si fitness.

Mariah Carey a urmat o dieta bazata pe supa de legume, peste si fructe de padure plus exercitii fizice.

Milla Jovovich a luat in greutate peste 30 de kilograme pe care le-a dat jos intr-o luna. „Dieta foarte stricta (la un moment dat, mancam terci de ovaz, somon si anghinare in fiecare zi, timp de o saptamana) si o multime de exercitii fizice”, spune Jovovich. Ea a urmat dieta 5-Factor care consta in 5 mese pe zi, cu masurarea indicelui glicemic, mix de proteine, fibre si bauturi fara zahar.

sursa: http://www.info-sanatate.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu