10 dec. 2011

Idei pentru Craciun ! (brazi si hainute)

Vine, vine Craciunul. Temele de astazi sunt: brazi de Craciun cu tematica si hainute cadou pentru copii. Sa nu mai pierdem timpul si sa incepem pentru ca poate asa avem timp sa facem o tura de shopping si sa ne aprovizionam cu decoartiuni.


Deco Bizar


Daca tineti la traditie insa doriti sa aduceti o nota de bizarerie de Craciun, incercati sa decorati un al doilea brad in camera de joaca a copilului dumneavoastra.Designerul Tobi Fairely a decorat un brad alb cu ornamente indraznete si mainutele de jucarie ca un carusel jucaus. Culorile si jucariile se combina perfect cu specificul camerei de joaca. 











O Brad de Craciun


Introducerea de rosu si auriu in decorarea bradului dvs. de Craciun aduce o nota de eleganta caminului. Bradul rosu face o declaratioe de indrazneala, in timp ce ornamentele in forma de note muzicale si cheia sol ce tine loc de varf de brad inlocuiesc aproape cu succes colindele.











Un Crăciun şic ponosit



Sic ponosit este aspectul folosit de RMS care merge pentru decoratiunea folosita de ea pentru Crăciun. Braduletul de masa incropit din pene roz, panglica roz din satin  şi un sirag de  margele de argint. Ornamente pantof şi poseta, împreună cu un coş roz la bază cu o tesatura de flori delicate, adăuga nota  feminina.
 (sursa: http://www.hgtv.com/entertaining/festive-christmas-tree-themes/pictures/index.html)










Tema 2: hainute cadou pentru pici. Aici nu voi adauga comentarii ci voi lasa imaginile sa va transmita starea de shopping :))




























Mai multe detalii si modele pe www.petitefleur.ro. Va asteptam cu drag !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu