18 aug. 2012

Coşmarul şi remediile homeopate

Fiul meu are 6 ani, are coşmaruri în timpul somnului şi face pipi în pat. Am încercat calmantele prescrise de medic, dar, în afară de faptul că devenea somnolent în timpul zilei, alt efect nu au avut. Am auzit că există şi un tratament homeopatic. (Radiana Caragea, Piteşti)
Dr. Cadar:
Panoplia terapeutică a homeopatiei conţine medicamente cu eficienţa recunoscută. Şi ceea ce este foarte important, medicamentele homeopate nu au reacţii adverse, contraindicaţii sau reacţii secundare. Îţi recomand, în primul rând, Sédatif PC comprimate, pe care îl administrezi astfel: 2 comprimate, de trei ori pe zi, după clătirea gurii cu apă. Tratamentul durează 20 de zile.
Dacă după acest interval nu sunteţi mulţumită de rezultate, se adaugă la tratament şi medicamentul Ostéocynésine, astfel: 1 comprimat pe zi împreună cu Sédatif PC, apoi, un comprimat de trei ori pe zi încă 20 de zile. Dacă după 20 de zile situaţia nu este rezolvată, te sfătuiesc să te adresezi unui medic homeopat pentru individualizarea tratamentului.

sursa:http://www.info-sanatate.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu