24 aug. 2012

Vara 2012: Activităţi sănătoase în aer liber

Bugetul nu îţi permite o vacanţă pe o plajă exotică sau pur şi simplu te gândeşti că ar trebui să faci mai multă mişcare prin parcuri până vine toamna? Iată câteva activităţi sănătoase în aer liber pe care le poţi încerca.
Yoga în parc
Multe şcoli de yoga oferă cursuri în aer liber în parcuri din marile oraşe. Profită şi mergi la yoga în loc de sala de fitness.
Citeşte
O carte poate fi cea mai bună alegere în serile toride. În loc să te perpeleşti în casă, alege o lectură de vară şi ieşi pe o bancă în parc.
Cocktail party
Organizează o petrecere la grădină. Dacă stai la bloc, adună prietenii şi mergeţi la un picnic la iarbă verde.
Weekend în natură
De ce să dai mulţi bani pe cazare la mre şi să faci multe ore pe drumurile din omânia. Dacă nu ai bani de un city break într-o capitală europeană, încearcă o ieşire în natură, cu maşina până în cea mai apropiată pădure.
Ascultă muzica inimii
Fă un playlist de vară şi ascultă-l într-un câmp de maci lângă persoana iubită. Dansaţi şi faceţi nebunii până seara, când încep să apară nesuferiţii ţânţari.
Îngheţată pentru fete
Sun-o pe cea mai bună prietenă şi începeţi vânătoarea pentru cea mai bună îngheţată din oraş. Gustaţi din toate şi faceţi un clasament.

sursa:http://www.unica.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu